یك فعال كارگری:
حقوق بازنشستگی کفاف هزینه ها را نمی دهد
به گزارش پلات یک فعال کارگری با اشاره به اینکه بخش اعظمی از هزینه های روزمره کارگران و بازنشستگان به هزینه های درمان اختصاص دارد بر ضرورت حمایت بیمه ها پس از بازنشستگی افراد تاکید کرده و می گوید: اگر کارگری پس از ۳۰ سال بازنشسته شود با حقوق بازنشستگی نمی تواند امرار معاش کند و هزینه های درمانی خویش را بپردازد.
علی اکبر سیارمه در گفتگو با ایسنا با تکیه بر پشتیبانی از کارگران و مستمری بگیران بعد از بازنشستگی اظهار نمود: در یک کشور صنعتی پیشرفته اگر کسی مستمری بگیر یا بازنشسته شد بیمه ها از او حمایت می کنند و خودش بخشی از درآمدش را برای این منظور اختصاص می دهد. افراد اوقات بازنشستگی را در چارچوب گروه های گردشگری می گذرانند و دولتها برای بازنشستگی افراد برنامه دارند.
وی افزود: در کشور ما کارگری که پس از ۳۰ سال بازنشسته می شود زندگی اش با حقوق بازنشستگی تأمین نمی گردد و در نتیجه درجست وجوی شغل پس از بازنشستگی است.
این فعال حوزه کار با اشاره به اینکه درآمد کارگران ومستمری بگیران با تورم موجود پاسخگوی هزینه ها نیست، افزود: متاسفانه امروز و با عنایت به شرایط موجود، بخش اعظمی از هزینه های کارگران و بازنشستگان صرف هزینه های درمان می شود و این هزینه ها به قدری بالاست که از عهده آن بر نمی آیند.
سیارمه تصریح کرد: احتیاج به تأمین هزینه های زندگی سبب می شود که افراد پس از بازنشستگی هم به کار فکر کنند، چون حقوق بازنشستگی کفاف هزینه های معیشت و نیازهای روزمره را نمی دهد؛ در واقع بازنشستگی برای آنها مفهوم ندارد و شروع فعالیت باردیگر است.
ایشان در ادامه به تاکید وزیرکار در خصوص مهار تورم اشاره نمود و اظهار داشت: صحبت های وزیر کار در مورد کنترل تورم کاملاً منطقی است. حقیقت این است که در طول سالها مدام تقلا می نماییم که دستمزدها و حقوق ها را بالا ببریم اما تا کارگران و حقوق بگیران این افزایش دستمزد را لمس کنند می بینیم که در بازار همه چیز بالا رفته است.
این فعال حوزه کار درباره مهار نشدن تورم در کشورمان، اظهار داشت: معضل تورم در تمام کشورهای توسعه یافته و درحال توسعه وجود دارد و بنا به شرایط سیاسی و اقتصادی، هر دولت و کشوری با این تورم مواجه می شود. یکی از عواملی که در توسعه یافتگی کشورها تأثیر دارد بحث تورم است و در واقع کشورهایی که تورم را مهار کرده اند به توسعه دست پیدا کرده اند.
سیارمه در انتها با اشاره به اینکه افزایش هرگونه نرخ اقلام مصرفی و کالاهای اساسی مورد نیاز مردم شامل مسکن، کرایه خانه، خوراک و پوشاک و بهداشت و درمان حتی مسافرت در زندگی آنها اثرگذار است، اظهار داشت: وقتی که قدرت خرید بالا می رود افزایش نرخ اقلام و کالاها فشار بر خانوار وارد نمی کند ولی وقتی که تناسبی بین افزایش درآمد و هزینه وجود نداشته باشد، تورم فشار مضاعفی را به مردم وارد می نماید.
منبع: پلات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب