اسلامی:

حكم دادگاه حسینیه سعادت آباد اجرا می شود

حكم دادگاه حسینیه سعادت آباد اجرا می شود

به گزارش پلات وزیر راه و شهرسازی در واكنش به ابلاغ حكم قلع و قمع حسینیه سعادت آباد اظهار داشت: حكم دادگاه باید اجرا شود.


محمد اسلامی در گفتگو با ایسنا، در مورد حكم قلع و قمع پروژه مسكونی سعادت آباد معروف به حسینیه سعادت آباد اظهار نمود: بله، حكم دادگاه است و باید اجرایی شود.
وی همینطور درباره طرح اقدام ملی تولید و عرضه مسكن و اینكه آیا اصلاحاتی را برای بالا بردن جذابیت طرح انجام می دهند یا خیر؟ اظهار داشت: جذابیت طرح اقدام ملی كامل است. خانه ها را برای مردمی می خواهیم كه با توان مالی خود به راحتی نمی توانند از واحدهایی كه در بازار وجود دارد تامین مسكن كنند.
وزیر راه و شهرسازی اضافه كرد: طرح اقدام ملی برای خوشبخت كردن عده ای كه توانمند هستند عرضه نشده، بلكه برای صاحبخانه شدن قشر متوسط به پایین است. در سراسر كشور هم این طرح شروع شده، اراضی شناسایی شده و مراحل مختلف را طی می كند. به هر حال زمین باید تعیین شود، نقشه مشخص شود، جواز ساخت دریافت شود، قرارداد منعقد شود تا وارد فاز اجرایی شویم. در همه این فرآیندها از آماده سازی تا ساخت و ساز الان بیشتر از ۱۸۰ هزار واحد در دست اجراست.
اسلامی كه در حاشیه آزمون ورود به حرفه متقاضیان دریافت پروانه اشتغال به كار مهندسی در دانشگاه علم و صنعت سخن می گفت، درباره زمان آغاز به كار شورای مركزی جدید سازمان نظام مهندسی اظهار نمود: سر زمان قانونی، افراد جدید را معرفی می نماییم.
وی اظهار نمود: آزمون ورود به حرفه مهندسی بر مبنای قانون سالی دو مرتبه برگزار می گردد كه حدود ۳۰۰ هزار نفر در آن شركت می كنند. امسال هم در هفت رشته این آزمون برگزار شده است.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینكه برای ما مهم می باشد كه اقدامات فنی در ساختمان ها رعایت شود، اظهار داشت: باید بحث ایمنی و كیفیت را در كشور نهادینه كنیم؛ ازاین رو مهندسان نیازمند دانش و صلاحیت هستند و باید رتبه لازم را در این زمینه به دست بیاورند.
اسلامی اظهار داشت: آزمون به صورت دسترسی آزاد به كتاب برگزار می شود، چونكه مهم این است كه این افراد درك درستی از مسائل داشته باشند و ملاك صرفا محفوظات نیست. هر كس بتواند نیمی از سوالات را پاسخ دهد نمره قبولی كسب می كند. با این وجود بسیاری افراد نمره لازم را به دست نمی آورند.
اسلامی افزود: مردم باید از یك پشتوانه مهندسی خوبی برخوردار شوند و صاحب بناهایی باشند كه كم هزینه و پایدار باشد.
وی درباره افراد شركت كننده در آزمون اظهار داشت: حدود ۲۵ درصد شركت كنندگان، خانم و ۷۵ درصد آقا هستند. خانم ها بیشتر در رشته معماری و شهرسازی متمركز شده اند.
به گزارش پلات به نقل از ایسنا، ماجرای برج سعادت آباد معروف به «حسینیه سعادت آباد» (هیات بنی فاطمه) از زمانی شروع شد كه سال ۱۳۸۶ و بنا به قول برخی مسئولان سابق، افرادی با محوریت یكی از نمایندگان مجلس زمین ۳۰۰۰ متری دولتی را به قصد ساخت حسینیه گرفتند اما حسینیه نساختند؛ زمین را فروختند و رفتند. البته اعضای هیات بنی فاطمه سعادت آباد مدعی هستند كه ابتدا قرار بود زمین برای ساخت حسینیه به هیات آنها داده شود اما یك وقفه كوتاه در پیگیری مبحث همان و واگذاری زمین به نماینده مجلس و دوستانش همان. حالا اعضای هیات بنی فاطمه به جای این زمین مجبور هستند هیات عزاداری امام حسین (ع) را در پاركی نزدیك همان زمین برپا كند.
مع الوصف، فرد یا افرادی كه زمین را در سال ۱۳۸۶ خریداری نموده اند، در سال ۱۳۹۲ از شهرداری وقت منطقه ۲ تهران مجوز ساخت مجتمع مسكونی گرفته اند، مجوزی كه شهردار كنونی منطقه ۲ تهران آنرا غیرمتعارف خوانده است. حالا دو قطعه از سه قطعه را به پیشرفت حدود ۷۰ درصد و یك قطعه را به پیشرفت حدود ۳۰ درصد رسانده اند؛ اما بعد از كش و قوس های فراوان و شكایت مدعی العموم، ابطال سند، ابطال قرارداد، خلع ید از پلاك ثبتی و قلع و قمع بنای ۳۰۰۰ متری سعادت آباد، معروف به حسینیه سعادت آباد طی دو رای جداگانه به ترتیب در ایام ۷ مردادماه برای یك قطعه و سپس ۱۵ مردادماه ۱۳۹۸ برای دو قطعه ی دیگر صادر گردیده است.



1398/07/20
19:27:01
5.0 / 5
4464
تگهای خبر: پروژه , تولید , جت , خانه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
پلات