دوران طلایی سفرهای هوایی ارزان قیمت به پایان رسید!
به گزارش پلات مدیر ارشد اجرایی سازمان بین المللی حمل و نقل هوایی یاتا (IATA) اخیرا اعلام نموده كه اجرای فاصله گذاری اجتماعی در هواپیماها به معنای آخر دوران سفرهای ارزان هوایی خواهد بود.
به گزارش پلات به نقل از ایسنا، الکساندر دژونیاک، مدیر ارشد اجرایی سازمان بین المللی حمل و نقل هوایی یاتا (IATA) اخیرا از تأثیر و تبعات منفی شیوع گسترده ویروس کرونا بر صنعت هوانوردی سخن گفته و خاطرنشان کرده اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در هواپیماهای فعال در خطوط هوایی سراسر جهان به این معناست که دوران طلایی سفرهای ارزان هوایی به پایان رسیده است.
بر اساس گزارش وبسایت businesstraveller، وی ضمن ضرورت اجرای این طرح به منظور قطع زنجیره انتقال و انتشار ویروس خطرناک و مرگبار کرونا در هواپیما، اضافه کرد: شرکت های هواپیمایی با اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی به شدت ضرر و زیان خواهند دید چونکه مجبورند برای هر پرواز هزینه بیشتری بپردازند و درآمدزایی و سودآوری کمتری داشته باشند.
ایشان در ادامه اظهاراتش عنوان کرد: به عبارتی دیگر باید گفت در صورتیکه مسافران بخواهند با همان قیمت قبلی بلیط هواپیما تهیه و خریداری کنند، این امر برای شرکت های هواپیمایی که الان مجبورند حدود حداقل یک سوم از ظرفیت هواپیماهای خویش را خالی بگذارند و بلیطی برای آنها به فروش نرسانند، ناممکن خواهد بود. ازاین رو طبیعی است که به منظور کسب حداقل سودآوری و در آمد زایی، قیمت بلیط هر صندلی برای پرواز و سفرهای هوایی را حدوداً ۵۰ درصد افزایش خواهند داد و این بدان معناست که دوران طلایی سفرهای ارزان قیمت هوایی به پایان خود نزدیک شده است.
دژونیاک همینطور تصریح کرد که صنعت هوایی الان در میانه بحران کرونا قرار دارد و به نظر می آید که تا چند ماه آینده مسافران و شرکت های هواپیمایی در سرتاسر جهان همچنان تحت تأثیر شدید شیوع گسترده و ویروس کرونا و تبعات منفی آن قرار بگیرند.
همزمان با شیوع گسترده ویروس کرونا در کشورهای مختلف جهان خیلی از ایرلاین ها به منظور پیشگیری از انتشار بیشترین ویروس و همینطور حفظ سلامت و بهداشت جامعه، پروازهای خود به مناطق گسترده ای از جهان که الان با کرونا به شدت درگیرند، را تا اطلاع ثانوی لغو کرده و به حالت تعلیق درآورده اند. همین لغو پروازها سبب شده که شرکت های هواپیمایی ضرر و زیان های مالی گسترده ای را متحمل شوند و خیلی از خطوط هوایی پرتردد و درآمدزایی آنها به حالت غیرفعال تغییر حالت دهد. خیلی از هواپیماها هم الان در فرودگاه های بزرگ و پر تردد جهان زمین گیر شده اند.
همه این مسائل سبب شده که خیلی از کارشناسان و تحلیل گران فعال در حوزه هوانوردی، صدمات وارده از جانب شیوع کرونا بر صنعت هوانوردی و گردشگری را به حادثه تروریستی ۱۱ سپتامبر به برج های دوقلوی ایالات متحده آمریکا تشبیه کنند که البته به عقیده آنها صدمه های این ویروس خطرناک به مراتب بسیار بیشتر و گسترده تر خواهد بود بگونه ای که انتظار می رود انتشار کرونا در جهان عنوان بزرگترین کابوس برای ایرلاین ها را به خود اختصاص دهد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب