معاون وزیر راه اعلام كرد؛

جزئیات و نحوه فروش بلیت سفرهای نوروزی قطار

جزئیات و نحوه فروش بلیت سفرهای نوروزی قطار

به گزارش پلات مدیرعامل شرکت راه آهن جزئیات فروش بلیت سفرهای ریلی نوروز سال جاری و قیمت بلیت را شرح داد.



به گزارش پلات به نقل از مهر، سعید رسولی امروز در نشست خبری تشریح سفرهای ریلی نوروز ۱۴۰۰ اظهار داشت: تصور می شد سال جاری زودتر از این با واکسیناسیون عمومی بیماری کرونا کنترل شود اما مشکلاتی در سطح دنیا در تولید واکسن پیش آمد که به نوروز ۱۴۰۰ رسیدیم و هنوز شرایط پایداری در زمینه کنترل کرونا پیش نیامده است.
وی اضافه کرد: شرکتهای حمل و نقل ریلی مسافری باوجود تحمل ضرر و زیان زیاد، خدمت رسانی را به مردم انجام دادند. برای سفرهای نوروزی هم تلاش کرده ایم بستر لازم را فراهم نماییم و با جدیت بیشتر پروتکل های بهداشتی را در نظر بگیریم تا مسافران با آرامش خیال از قطار استفاده کنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: ایام پیک سفرهای نوروزی ۱۴۰۰ از ۲۵ اسفند سال جاری شروع شده و تا ۱۵ فروردین سال آینده ادامه دارد. از ماه گذشته با صدور ابلاغیه ای ستاد سفرهای نوروزی را ایجاد کرده ایم.
وی تصریح کرد: پیش فروش بلیت سفرهای ریلی نوروزی از سه شنبه ۵ اسفند شروع می شود و فروش بلیت هم از راه آژانس ها و هم اینترنتی صورت خواهد گرفت.
مدیرعامل شرکت راه آهن افزود: برای سفرهای نوروزی پیش رو، روزانه ۲۳۰ قطار پیشبینی شده و در کل در ۲۱ روز پیک سفرهای نوروزی چهار هزار و ۸۲۷ رام قطار در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: روزانه ۱۰۳ هزار مسافر را در روزهای نوروز از راه شبکه ریلی جابجا می نماییم و در مجموع ۲۰ میلیون و ۱۷۶ هزار نفر-سفر ظرفیت بوجود آمده است.
معاون وزیر راه درباره سفرهای نوروزی ۹۹ که به خاطر انتشار کرونا باطل شد، اظهار داشت: مجموعاً یک میلیون و ۴۸۳ هزار بلیت در نوروز ۹۹ به مسافران مسترد شد و مجموع مبالغ بازگشتی به مردم ۱۳۳ میلیارد تومان بود.
به گفته رسولی بیشتر از ۱۹ میلیون نفر کاهش مسافر قطار امسال به علت انتشار کرونا رخ داد که با احتساب میانگین هر بلیت ۱۰۰ هزار تومان، ۱، ۹۸۸ میلیارد تومان به شرکتهای ریلی ضرر وارد شد.
جزئیات نحوه رعایت پروتکل های بهداشتی در سفرهای ریلی
رسولی درباره رعایت پروتکل های بهداشتی در سفرهای نوروزی پیش رو اظهار داشت: در سه مرحله از سامانه وزارت بهداشت برای متقاضیان خرید بلیت استعلام صورت می گیرد به این صورت که اگر فردی بلیت قطار خریداری کرد در زمان خرید بلیت با کد ملی استعلام از سامانه بهداشت انجام می شود.
وی اضافه کرد: در مرحله دوم اگر فردی برای چند روز بعد بلیت خریداری کند مجدد در روز سفر استعلام انطباق کد ملی با سامانه وزارت بهداشت انجام می شود و اگر نام فرد در سامانه وزارت بهداشت بعنوان بیمار کرونایی ثبت شده بود به وی اطلاع رسانی کرده و می خواهیم به ایستگاه نیاید.
رسولی اضافه کرد: مرحله سوم در روز مسافرگیری است که باز هم از سوی مسؤلان قطار استعلام از سامانه وزارت بهداشت انجام می شود و اگر مسافری استعلام کرونای وی مثبت شد از قطار پیاده خواهد شد.
وی اظهار داشت: همینطور در ایستگاه ها غربالگری داریم و استفاده از ماسک الزامی است، کوپه ها پیش از مسافرگیری پلمب می شود.
رسولی خاطرنشان کرد: نوروز سال جاری به هیچ عنوان افزایش قیمت بلیت قطار نداریم.
تسهیلات کرونایی شرکتهای ریلی به کجا رسید؟
مدیرعامل شرکت راه آهن در مورد اعطای تسهیلات کرونایی به شرکتهای ریلی اظهار داشت: دولت ۹۴۰ میلیارد تومان برای اختصاص به شرکتهای ریلی تصویب کرد که تا به امروز بانک ها ۱۴۱ میلیارد تومان معادل ۱۵ درصد کل تسهیلات مصوب به شرکتهای ریلی پرداخت کرده اند.
وی تصریح کرد: دو بانک عامل برای پرداخت این تسهیلات در نظر گرفته شد که رقمی که بانک ملی قرار بود پرداخت کند به صورت کامل پرداخت گردید و البته مبلغ آن پایین بود.
معاون وزیر راه اظهار داشت: بخش عمده تسهیلات کرونایی را یک بانک دیگر بر عهده گرفت که باوجود پیگیری های گسترده این بانک از پرداخت تسهیلات خودداری می کند.
به گفته مدیرعامل شرکت راه آهن، شرکتهای ریلی تحت فشار هستند و نیروهای خویش را تعدیل نکرده اند. حتی قرار شد واگن های شرکتهای ریلی بعنوان وثیقه تسهیلات از جانب بانک مذکور در ترهین بانک برود. ستاد کرونا هم این مورد را تأیید کرد، بانک مرکزی هم به بانک عامل دستور داد تا واگن مسافری بعنوان وثیقه تسهیلات پذیرفته شود؛ پیگیر هستیم تا این تسهیلات به شرکتهای ریلی پرداخت گردد.
افزایش ۸ درصدی حمل بار توسط شبکه ریلی
رسولی همینطور درباره وضعیت حمل بار با قطار امسال اظهار داشت: امسال در بخش تناژ ۶ درصد افزایش حمل بار و در بخش تن –کیلومتر ۸ درصد افزایش داشتیم؛ ۸ درصد هم افزایش بهره وری را شاهد بوده ایم.
وی تصریح کرد: در بندر شهید رجایی ۱۱۲ درصد در بخش تناژ و ۱۱۰ درصد در تن-کیلومتر رشد حمل بار داشته ایم. این مورد در بندر امیر آباد به ۴۱۲ درصد افزایش رسیده است.
رسولی خاطرنشان کرد: سال جاری حمل مستقیم غلات و کالاهای اساسی از کشتی به قطار برای اولین بار انجام شد که سرعت تخلیه و بارگیری را افزایش داد.
وی تصریح کرد: به صورت کلی ۵.۸ درصد افزایش حمل بار در کشور، ۱۰.۳ درصد افزایش حمل بار ریلی ترانزیتی، ۱۳.۱ درصد افزایش حمل بار ریلی داخلی، ۱۵ درصد افزایش بار ریلی وارداتی و ۲۴ درصد کاهش صادرات ریلی رخ داده است.



1399/12/04
13:40:59
0.0 / 5
1100
تگهای خبر: آژانس , اینترنت , تولید , حمل و نقل
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
پلات