راهکار مقابله با قاچاق کالا در مناطق مرزی
به گزارش پلات وزیر کار می گوید: بخش قابل توجهی از مبحث قاچاق کالا در مناطق مرزی، ریشه در مسائل معیشتی و اشتغال دارد و لازمه مبارزه با قاچاق کالا، توسعه اشتغال در مناطق مرزی است.
به گزارش پلات به نقل از ایسنا، هیات دولت به تازگی برنامه ملی تقویت کسب و کار، معیشت مرزنشینان و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق مرزی را به تصویب رساند؛ مصوبه ای که به پیشنهاد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در هیات دولت مطرح شده بود.
تا پیش از تصویب این برنامه، اعتبارات و تسهیلات دولت در مناطق مرزنشین به علت برنامه ریزی های نامناسب و یا نظارت های ناقص، آنطور که باید جامعه هدف پوشش نمی داد؛ از طرفی مشکلات اقتصادی، معیشت مرزنشینان را گرفتار مشکل کرده بود ولی با تصویب این برنامه، انتظار می رود گشایش زیادی در مناطق مرزی بخصوص مرزنشینان به وجود آید.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن اشاره به تاکید دولت سیزدهم بر حمایت همه جانبه از مرزنشینان کشور می گوید: هم اکنون بخش قابل توجهی از مبحث قاچاق کالا در مناطق مرزی ریشه در مسائل معیشتی دارد.
وی که در اولین نشست کمیته ملی تقویت کسب و کار و اشتغال پایدار مناطق مرزی سخن می گفت، تعریف پروژه ها و برنامه های اشتغالزای نوآورانه را لازمه بهبود معیشت ساکنین این مناطق دانست.
به گفته وی، تصویب برنامه ملی تقویت کسب و کار مناطق مرزی در هیات دولت، فرصت مناسبی برای ساماندهی و مدیریت واحد اجرای برنامه های مختلف در مناطق مرزی است و لازمه مبارزه با قاچاق کالا در مناطق مرزی، ریشه یابی دقیق و توسعه اشتغال در این مناطق است.
آنطور که عبدالملکی گفته برنامه ملی تقویت کسب و کار، معیشت مرزنشینان و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق مرزی در بستر زیست بوم ملی اشتغال تعریف خواهد شد.
وزیر کار حل مسأله اشتغال در مناطق مرزی را نیازمند برنامه، اقدامات و بودجه ویژه دانسته و می افزاید: توجه وزارت کار به مناطق مرزی در محورهای اختصاص منابع مالی ویژه، تسهیل گری، مانع زدایی و نوآوری های حوزه اشتغال خاص هر منطقه، متمرکز خواهد بود.
وزیر کار می گوید: برنامه ملی تقویت کسب و کار و معیشت مرزنشینان در بستر زیست بوم ملی اشتغال تعریف خواهد شد
منبع: پلات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب