۲۹ کیلومتر آزاد راه مراغه - هشترود فردا به بهره برداری می رسد

۲۹ کیلومتر آزاد راه مراغه - هشترود فردا به بهره برداری می رسد

پلات: 29 کیلومتر از پروژه 110 کیلومتری بزرگراه مراغه - هشترود فردا (21 اسفند) با حضور وزیر راه و شهرسازی به بهره برداری می رسد.



به گزارش پلات به نقل از مهر، آیین بهره برداری از ۲۹ کیلومتر از بزرگراه ۱۱۰ کیلومتری مراغه - هشترود در استان آذربایجان شرقی فردا (سه شنبه، ۲۱ اسفند) با حضور وزیر راه و شهرسازی و برخی از معاونان وی در استان آذربایجان شرقی انجام خواهد شد.
در این مراسم از مجموع ۵ قطعه این آزادراه، ۲۹ کیلومتر آن شامل بخشهایی از قطعات دوم و سوم (از کیلومتر ۱۳ تا ۴۲) به بهره برداری می رسد و ارزش این بخش از پروژه بیش از ۷۲ هزار میلیاردریال برآورد شده است.
مشخصات فنی قطعاتی از این پروژه که فردا به بهره برداری خواهد رسید شامل ۱۳ پل بزرگ به مساحت ۱۷۷ مترمربع، ۴۰ پل کوچک به مساحت ۱۶۷۲ مترمربع و دو توقفگاه و پارکینگ است. سرعت طرح نیز ۱۱۰ کیلومتر بر ساعت است.

اشتغال زایی و صرفه جویی در مصرف سوخت

از مزایای بهره برداری ۲۹ کیلومتر از مسیر آزادراهی مراغه - هشترود می توان به ایجاد ۳۰۰۰ فرصت شغلی در زمان ساخت و ۱۵۰ شغل پایدار در دوره بهره برداری اشاره نمود. همین طور با بهره برداری از این پروژه، خسارات ناشی از سوانح جاده ای به میزان تقریبی ۶، ۰۰۰ میلیاردریال در سال کاهش خواهد یافت.
صرفه جویی ۱۵ میلیون لیتر سوخت در سال و کاهش زمان سفر به میزان ۲۴ دقیقه برای خودرو های سواری و ۴۳ دقیقه برای خودرو های سنگین از دیگر مزیت های این پروژه است.

1403/12/21
12:56:10
5.0 / 5
151
تگهای خبر: پاركینگ , پروژه , سفر , شهر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

پلات