رئیس اتحادیه شركت های مسافربری خبر داد

جزئیات نرخ بلیت اتوبوس های اربعین

جزئیات نرخ بلیت اتوبوس های اربعین

پلات: رئیس اتحادیه شركت های مسافربری با اشاره به اینكه در مراسم اربعین امسال هم مانند سال قبل افزایش قیمت بلیت اتوبوس اجرایی نشده، اظهار داشت: نرخ بلیت اتوبوس ها بسته به نوع شان برای مراسم اربعین امسال از ۴۶ هزار تومان تا ۷۶ هزار تومان در نظر گرفته شده است.


به گزارش پلات به نقل از ایسنا، احمدرضا عامری بامداد امروز یكشنبه در نشست خبری اظهار نمود: امسال هم حدود ۱۵ هزار اتوبوس بین شهری تمام امكانات خویش را برای اجرای مراسم اربعین بسیج كرده اند و تلاش می گردد تا میزانی كه تقاضا برای مسافرت وجود داشته باشد، ناوگان جاده ای كشور در محورهای مختلف تردد كرده و مسافران را به سمت مرزهای مشترك با عراق انتقال دهند.

وی با اشاره به شرایط خاص سفرهای اربعین كه منجر به حركت اتوبوس ها به شكل یكسر خالی می شود، توضیح داد: امسال هم ما افزایش نرخ بلیت نداشته ایم اما در صورتیكه تقاضا برای سفر بازگشت وجود نداشته باشد، نرخ ها ۵۰ درصد افزوده می شود. طبق این برنامه ریزی اتوبوس های ویژه برای هر نفر ۴۶ هزار تومان، اتوبوس های VIP ۳۲ نفره برای هر نفر ۶۴ هزار تومان و اتوبوس های VIP ۲۴ نفره برای هر نفر ۷۶ هزار تومان هزینه بلیت خواهند داشت از این رو در صورتیكه اتوبوس به شكل یكسر خالی تردد كند، حداكثر نرخ در نظر گرفته شده، ۱۵۲ هزار تومان خواهد بود.

رئیس اتحادیه شركت های مسافربری درباره چرایی افزایش قیمت در نظر گرفته شده، اظهار نمود: ما در شرایطی هستیم كه تورم در خیلی از بازارها وجود داشته و همین مساله فشار قابل توجهی را هم به رانندگان اتوبوس وارد می نماید. در ماه های قبل نرخ اتوبوس نو از حدود ۷۰۰ میلیون تومان به بیشتر از یك میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان رسیده و نرخ لاستیك از حدود ۳ میلیون تومان تا ۱۷ میلیون تومان هم افزایش یافته است. در چنین شرایطی رانندگان كوشیده اند به منظور خدمت رسانی به مسافران هیچ افزایش نرخ بلیتی را در نظر نگیرند و امیدواریم این روال سبب رضایت مسافران اربعین شود.

همچنین در این نشست رضا نفیسی- مدیركل دفتر ترانزیت و پایانه های مرزی سازمان راهداری- با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته به منظور مدیریت سفرهای اربعین سال جاری اظهار نمود: در ایام منتهی به مراسم اربعین شرایط خاصی در پایانه های مرزی مشترك با عراق وجود دارد و از این رو نمی توان به صورت كامل تمام تقاضاهای سفر را از قبل پیش بینی نمود. اما با این وجود تمام امكانات كشور بسیج شده تا كمترین میزان دشواری برای مسافران به وجود آید.

وی افزود: آمارهای سال قبل نشان داده است كه حدود ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار مسافر در روزهای اربعین از مرزهای كشور خارج شده اند كه از این تعداد حدود ۵۰ درصدشان با ناوگان شخصی و ۵۰ درصد با ناوگان عمومی سفر كرده اند. در سال قبل حدود ۵۳ درصد از سفرها با استفاده از مرز مهران انجام گرفته و امسال هم پیش بینی می نماییم كه بیشترین تقاضا در این مرز وجود داشته باشد.

مدیركل دفتر ترانزیت و پایانه های مرزی سازمان راهدار با اشاره به اینكه حدود ۴۰۰ هكتار پاركینگ با ظرفیت ۱۶۰ هزار خودرو برای مراسم اربعین امسال در نظر گرفته شده، توضیح داد: با عنایت به اینكه ظرفیت پاركینگ ها محدود است، به مسافران پیشنهاد می نماییم كه برای سفر از حمل و نقل عمومی استفاده كنند. چونكه بعد از پر شدن ظرفیت تعدادی از مسافران خودروهای خویش را در اطراف جاده ها پارك می كنند كه این مسئله خدمت رسانی را مختل می كند. از این رو برنامه ریزی كرده ایم كه تعدادی جرثقیل به صورت دائم در محدوده های مرزی كشور تردد كنند و خودروهایی كه در فضای غیرمجاز پارك كرده اند را به پاركینگ ها منتقل كنند.

نفیسی با اشاره به برنامه ریزی فعالیت تعدادی اتوبوس درون شهری در مراسم اربعین امسال توضیح داد: ۱۸۸۵ دستگاه اتوبوس در طول این مدت مسافران را از شهرهای نزدیك به پایانه های مرزی به نقطه مرز انتقال می دهند و در آن سوی مرز عراق هم حدود ۱۰۰۰ اتوبوس مسافران را به مقاصد نزدیك جابه جا می كنند. همینطور در این ایام شركت پخش فرآورده های نفتی ۱۳ جایگاه سوخت در نقاط مختلف مناطق مرزی در نظر گرفته كه شش دستگاه آن در ایلام، دو دستگاه در كرمانشاه، دو دستگاه در اهواز و سه دستگاه در آبادان در نظر گرفته شده است.

به گفته وی در سال قبل حدود ۷۳ هزار زائر خارجی هم با استفاده از مرزهای ایران جابه جا شده اند و برای امسال هم مرز شلمچه برای جابه جایی مسافران فعالیت خواهد نمود.

مدیركل دفتر ترانزیت و پایانه های مرزی سازمان راهداری با اشاره به اینكه سعی شده با افزایش تعداد گیت های ثبت ورود و خروج مسافران میزان معطلی آنها در پایانه های مرزی كاهش پیدا كند، اظهار داشت: امسال ۹۶ گیت در مهران، ۴۸ گیت در شلمچه، ۲۸ گیت در چذابه و ۲۹ گیت در مرز خسروی در نظر گرفته شده كه البته هم اكنون برنامه ای برای گشایش مرز خسروی برای مسافران وجود ندارد اما در صورت نیاز امكانات لازم در این حوزه هم تعبیه شده است.

نفیسی تصریح كرد: با وجود تمام مشكلات موجود و شرایطی كه رانندگان داشته اند، این قشر زحمتكش امسال هم تمام امكانات و توانایی خویش را برای انتقال مسافران بسیج كرده اند و امیدواریم با امكاناتی كه در نظر گرفته شده، زائران اربعین بتوانند در كوتاه ترین زمان ممكن به مقصد خود برسند. امسال مراسم اربعین از اول تا ۱۳ آبان ماه در حمل و نقل جاده ای برنامه ریزی شده و در طول این مدت با هدف جابه جایی سریع زائران همراه با حفظ ایمنی آنها سازمان راهداری و دستگاه های ذیربط فعالیت های لازم را انجام خواهند داد.




1397/07/22
19:36:42
5.0 / 5
4700
تگهای خبر: تورم , حمل و نقل , راهداری , شهر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
پلات