پلات: در هر صورت رعایت قوانین ماهوی ایران در این زمینه ضرورت دارد. حال سوال این است كه اگر زوجین به طلاق توافقی رضایت دهند اما در ایران اقامت نداشته باشند باید چكار كنند.
طلاق یکی از امور حسبی است که از قوانین بخصوصی در سراسر جهان پیروی می کند. کشور ایران در زمره کشورهایی است که قوانین حقوق خانوادهو امور حسبی را از حیث متون قانونی و متون فقه بر تمامی کسانی که دارای تابعیت ایران هستند لازم الاجرا می داند بنابراین هرکجای جهان که باشید باید از قوانین ایران برای طلاق پیروی کنید. تفاوتی ندارد که طلاق شما از نوع توافقی است یا از انواع دیگر طلاق ها! در هر صورت رعایت قوانین ماهوی ایران در این زمینه ضرورت دارد. حال سوال این است که اگر زوجین به طلاق توافقی رضایت دهند اما در ایران اقامت نداشته باشند باید چکار کنند؟ اگر شما نیز در چنین وضعیتی قرار گرفته اید بهتر است مقاله زیر را به قلم وکیل طلاق توافقی عدل محور همراهی نمایید.
طلاق توافقی چیست؟
پیش از هر چیز بهتر است با کم و کیف طلاق توافقی آشنا شوید. طلاق توافقی صرفا به معنای توافق زوجین در طلاق نیست بلکه آنان باید در خصوص آثار طلاق نیز به توافق برسند به همین علت پروسه ای که برای طلاق توافقی سپری می شود بسیار کمتر از سایر طلاق هاست. البته ممکن است توافق در خصوص آثار طلاق نیز به صورت موردی نباشد. به عنوان مثال ممکن است زوجین در خصوص حضانت فرزندان با یکدیگر صحبت نکرده باشند اما همین که بگویند برای آثار طلاق از قوانین موجود پیروی می کنند گونه ای توافق کلی به حساب می آید.
برای طلاق توافقی در خارج از کشور چکار کنیم؟
دو راه حل پیش پای شماست؛ یا اینکه تمام پروسه طلاق را بدون گرفتن وکیل متخصص خانواده و به صورت حضوری انجام دهید که قطعا در این خصوص ملزم به تحمل دشواری های بسیار زیادی خواهید بود یا اینکه طلاق را به وکالت واگذار کرده و بدون قرار گرفتن در مسیر چالش ها به نتیجه مورد نظر خود دست پیدا کنید.
حالت اول: برای این کار باید حتما به ایران مراجعه کنید و هزینه های بسیار زیادی را نیز متحمل شوید. قطعا دردسرهای این روش به قدری زیاد است که می تواند در کارهای روزمره، فعالیت های اقتصادی و زندگی عادی شما اختلال بسیار زیادی ایجاد نماید.
حالت دوم: مراجعه به سفارت یا کنسول گری ایران در کشور مربوطه و امضای وکالت نامه است. امضای وکالت نامه برای اعطای وکالت طلاق دارای نکات مهم و بسیار جزیی است. بهتر خواهد بود اگر پیش از اعطای وکالت یک مشاوره تخصصی در این باره دریافت کنید. یکی از مهمترین مسائلی که موکلین طلاق توافقی با آن مواجه می شوند تحدید حدود اختیارات وکیل است. چرا که شما بعد از یک پروسه ناتمام از طلاق ملزم به ارائه یک وکالت دیگر خواهید بود و این امر می تواند روند صدور حکم را به تاخیر بیاندازد. بهتر است تمامی اختیارات مربوطه اعم از درخواست طلاق، توافقات صورت گرفته در راستای مهریه ، نفقه، جهیزیه و امثال آن ها به همراه اجرای حکم طلاق را به وکیل بسپارید.
برای دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید
طلاق توافقی برخلاف آنچه که مشاهده می شود و از متون مربوطه به دست می آید چندان هم پروسه راحت و بدون دردسری نیست هر چند که باید اعتراف کنیم دردسرهای مربوط به طلاق های غیر توافقی را ندارد اما این مسئله همواره یکی از مهمترین مسائل حقوقی در ایران بوده است که اغلب وکلای محترم افراد را به گرفتن وکیل طلاق توافقی راهنمایی می کنند. دادن وکالت به وکیل طلاق باعث می شود میزان مشاجرات زن و مرد و خانواده آن ها به شدت کاهش یافته و مسائل روانی ناشی از جدایی به شدت تقلیل یابد. بنابراین اگر برای گرفتن طلاق توافقی در ایران یا خارج از کشور مصمم هستید حتما با موسسه حقوقی عدل محور تماس گرفته و سوالات خود را مطرح نمایید تا بهترین مسیر ممکن برای جریان دادخواست و دادرسی را برای شما انتخاب کنیم.
https://adlmehvar.com/